Om Solandia

Om företaget

Solandia är ett specialistbolag avseende montage, installation och bemanning inom solcellsindustrin. Vi satsar på leveranser  av helhetsprojekt bestående av kvalificerade team med ledande montör samt elektriker med totalansvar, alternativt enskilda solcellsmontörer att komplettera kunders egna team. Vi gör det smidigt och lätt att hitta rätt kompetens till rätt pris. 

Vår vision är att bli den självklara leverantören av kompetens inom installationer för solcellsbranschen. I visionen ligger att ta del av den gröna energiomställningen genom att möta upp behovet i marknaden för certifierade montörer. Vi jobbar främst B2B som underentrepenör och våra kunder är typiskt grossister, produkt- eller installationsföretag för genomförande av totalprojekt via hela teams direkt från Solandia alternativt uthyrning av individuella montörer till kunders egna projekt. 

Vi erbjuder även hembesök samt elinstallationer och driftsättning. Arbeten utförs på allt ifrån privata villor i område Stockholm/Mälardalen till större kommersiella anläggningar, BRF och solcellsparker i övriga delar av landet. Solandia står för kvalitet, transparens och effektivitet.

logo svart